A világ leghaszontalanabb átalakítója

A technika világa annyira sokrétű, annyiféle szabvány, csatlakozó, kábel van a piacon, hogy egyszerűen képtelenség követni őket. Ráadásul univerzálisan felesküdtek rá a gyártók, hogy ők bizony nem fognak egy irányba tartani és azonos csatlakozórendszereket használni a kütyükhöz... 

Így a legtöbbször be kell vetni a life hack-et és egy ügyes kis átalakítóval kompatibilissé tenni az eszközeinket.  (pl. a projektort és a notebook-ot).

Nade nem ezzel!

img_5812_500.jpg

Hova fordul ilyenkor az élelmes felhasználó?

Kínai barátainkhoz, hiszen a távol-keleti nép nagyon sokat adott a világnak tudományos kutatásainknak és mérnöki megoldásaiknak köszönhetően. 

Így tett kolléganőnk párja is, aki megrendelte a pandatartóktól a mini HDMI-HDMI átalakítókat. 

2.jpg

Eltelt néhány hét, ideért a freeshiping és láss csodát, valami olyan került elő a fekete fóliával  és hungarocellel alaposan kibélelt kis csomagból, amire azóta sem találtunk értelmes magyarázatot.

Viszont kiérdemelte a hónap leghülyébb kütyüje címet egyértelműen.

 

Segítséget is kértünk hozzá és a Facebookon hirdettünk egy nyereményjátékot. A képen látható kütyük  mind a két vége HDMI csatlakozó. 

1.jpg

Ebben a formában konkrétan nem alakít át semmit, így  erre a célra egészen biztosan nem jó, de akkor:

vajon mire való????

 

Összetoldva őket a jel 100%-os lerontására lehet alkalmazni, vagy ha csak 2 cm-el rövidebb a kábel mint kellene akkor egy mini toldat is lehet... 

Ezen kívül kreatív csapatunk ajtó kitámasztónak, többet összedugva kardnak, vagy egy kis átalakítással kulcstartónak tudja elképzelni. Rajtad a sor! Segíts kitalálni mire való ez a kütyü!

És nyerj belőle egyet magadnak is! 5 db-ot kisorsolunk! :)