Képes ajándékötletek

Rohamosan jön a karácsony, és ilyenkor egyre égetőbb a kérdés: kinek mit ajándékozz? 

A gyerekeknek egy új telefont vagy tabletet, anyának egy sokadik konyhai gépet, apának egy barkácskészletet, a nagyiéknak pedig egy díszdobozos kozmetikai szettet... vaaaagy, egy kicsit tovább gondolkozol, és valami személyesebbet ajándékozol. 

 

Ebben segít ez a válogatás. Egészen pontosan a képes ajándékokat járjuk egy kicsit körbe. 

 

A képek varázsa abban rejlik, hogy egy szép emléket, egy közös pillanatot ragadnak meg. Ha olyan képet választasz, ami egy igazán jó élményhez kötődik garantált az instant örömszerzés, ahányszor csak rápillant az ajándékozott. 

De hogyan ajándékozz képet? 

 

A klasszikus megoldás a képkeret:

Ez lehet egyes, vagy többes, attól függően hány képet szeretnél felhasználni. 

498675631_zep-limerick-muanyag-kepkeret-egyuttes-ha66k-bluechip.jpg

845653.jpg

 

Egyszerű és gyorsan kivitelezhető, csak ki kell nyomtatni a kiválasztott kép(ek)et, berakni a keretbe és már csomagolhatod is a meglepetést. 

 

Ennek egy különlegesebb változata, ha nem keretbe kerül a kép, hanem vászonra nyomtatva, vakrámára feszítve adod át, vagy ha igazán vagány megoldást szeretnél, akkor akár egy kőlapra is nyomtattathatod! 

43559298_2187777561491999_1023329233046339584_n.jpg

img_6175.JPG

A másik nagy kedvenc az album

Szintén sokan választják az albumot, ami készülhet úgy, hogy bedobálod a képeket a tartóba, és úgy is, hogy egy szép füzetbe magad ragasztod be és dekorálod a képeket, oldalakat. 

Erre mutat Erdély Kitty videójában néhány nagyon klassz példát:

 

 

A speciálisabb lehetőségek:

 

Ha nem tudsz választani a képek között és nem akarsz egy album elkészítésével bajlódni, akkor jó választás a kollázs vagy a mozaik.

life_without_loveis_like_a_year_without_summer.png

 

A mozgalmas lehetőség:

Ha inkább a mozgalmas megoldásokat szereted, akkor készíthetsz  a képekből slideshowt is, amit akár egy pendriveon, akár egy digitális képkeretben is ajándékozhatsz. 

 Neked melyik a kedvenced a fenti ajándékötletek közül?