Bővül a csapat!

Nemrég egy új ügyfélszolgálatos kolléganővel, Zsuzsival bővült a Stúdiónk csapata.

Zsuzsi az első hónapot kinn tölti zuglói telephelyünkön, ahol minden általunk végzett digitalizálási munkát alaposan megismer és elsajátítja az elméleti tudnivalókat, hogy az üzleteben tökéletesen tudja tájékoztatni majd az ügyfeleinket. Ennek az elméleti tudásnak fontos szerepe van, hiszen sokszor az ügyfeleink nem tudják pontosan, hogy milyen technikai paraméterekkel szeretnék az emlékeiket digitalizáltatni. 

Pl. egy fotó esetén, hogy milyen felbontásban szkenneljük a képet. Viszont azt szokták tudni, hogy mit szeretnének később a képekkel csinálni: számítógépen nézegetni, vagy poszter méretben újranyomtatni. 

Ezért kell felkészültnek lennie Zsuzsinak is, és könnyedén lefordítani az ügyfeleink elképzelését az unalmas, száraz technikai paraméterek nyelvére, hogy abból a digitalizáló kollégák pontosan tudják mire is vágynak a megbízóink. :)

 

Készítettünk egy lesifotót az egyik tesztírásról. Merthogy minden 2. nap számot kell adnia Zsuzsinak a tudásáról, hogy néhány héten belül bevethesse a tanultakat élőben is. 

A teljes betanulási idő nagyjából 3 hónap. Ezalatt nagyon sok kihívással kell szembenéznie az új kollégáinknak. :) Mert mi komolyan vesszük, hogy tudjanak segíteni az ügyfeleknek! 

 

zsuzsi4.png

Zsuzsiról egy kulisszatitok: szabadidejében fotózni szokott, és elképesztően menő alkotásai vannak. Imádja az absztrakt stílust, sokszor csempészi be a fotóiba is. (Nézd meg az Instán: @zsuzsi_zsidai)